TELEFON +40722 77 88 99 | EMAIL (705) 507-3478

Amenajari interioare si exterioare pentru casa ta de vis

Multi viseaza inca din adolescenta la o casa de vis, locul pe care sa-l transforme intr-un camin, unde sa formeze o familie, sa duca o viata linistita, sa-si creasca copiii, unde sa viseze si sa faca planuri pentru transpunerea viselor in realitate. Si totusi casa aceea de vis nu e usor de gasit, insa poate fi realizata cu ajutorul unei firme de amenajari interioare si amenajari exterioare. Fie ca e vorba de constructii, amenajari interior, design/arhitectura de interior, renovari, restaurari, instalatii electrice, termice si sanitare, echipa noastra dispune de personalul necesar pentru a duce orice sarcina la bun sfarsit.

Domeniul amenajarilor interioare este foarte complex si cuprinde o multitudine de servicii; de la arhitectura si design interior pana la instalatii electrice, termice si sanitare. Pentru realizarea Amenajarilor si renovarilor intr-o locuinta este important aportul adus de arhitect.Acesta va stabili de comun acord cu beneficiarul design-ului interior si posibilitatea punerii acestuia in practica.Reamenajarea unui imobil nu trebuie sa puna in pericol structura de rezistenta sau instalatiile eletrice si termice. De aceea echipele de amenajari trebuie sa conlucreze cu arhitectul pentru punerea in practica cu succes a acestor lucrari.Deasemenea, electricienii si instalatorii autorizati vor tine cont de proiectele de instalatii atunci cand este necesara modificarea sau suplimentarea acestora. In multitudinea de lucrari pentru amenajarea unui imobil amintim doar cateva:renovari, recompartimentari, tavane casetate, montat parchet, gresie si faianta, precum si zugraveli. Firma noastra pune la dispozitie toate aceste servicii de la A la Z, cu personal profesionist, in timp redus si preturi avantajoase pentru beneficiari.

Folosind echipamente si materiale moderne, executam lucrari de amenajari interioare si amenajari exterioare la o calitate deosebita si la preturi avantajoase. Toate lucrarile beneficiaza de garantie, insa ceea ce ne reprezinta cu adevarat este profesionalismul, promptitudinea, seriozitatea si experienta vasta in domeniul constructiilor. Nu exista provocare pe care sa nu o acceptam cand e vorba de amenajari interioare si amenajari exterioare. Facem totul pentru satisfactia clientului, pentru ca acesta sa primeasca exact serviciile de care are nevoie.

Amenajari interioare pentru un camin adevarat

Cand lucrezi cu oamenii nu este usor sa obtii rezultate garantate 100%, insa satisfactia noastra e cu atat mai mare cand reusim sa realizam visele celor care ne incredinteaza casa pentru a o transforma intr-un camin adevarat. Tocmai de aceea, ca firma de amenajari interioare, principalul nostru atu este atentia la detalii. Incepem prin a ne asculta clientii pentru a intelege pe deplin dorintele, nevoile, visele acestora. Oricat de mare ar fi provocarea mergem inainte si nu renuntam pana ce clientul nu se declara pe deplin satisfacut de serviciile noastre de amenajari interioare.

Amenajari cu stil la preturi avantajoase

Pretul este subiect de discutie vital in orice relatie comerciala. Datorita perioadei economice prin care trecem costurile unor amenajari ii impiedica pe multi oameni sa realizeze modificarile, renovarile sau restaurarile pe care si le doresc. Tocmai pentru a veni in intampinarea acestui grup particular de oameni oferim reduceri si modalitati diverse de plata care sa multumeasca ambele parti implicate in procesul de amenajare. Nu ne dorim ca, datorita preturilor practicate, amenajarea casei sau renovarea acesteia sa devina o povara pentru dumneavoastra si de aceea includem si sistemul de rate ca modalitate de plata a serviciilor pe care vi le oferim.